Εταιρεία Λευκαδικών Μελετών

Εκλογοαπολογιστική συνέλευση Εταιρείας Λευκαδικών Μελετών – Αποτελέσματα αρχαιρεσιών



Του Κώστα Πατρίκιου
Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Μαρτίου στην αίθουσα του Συλλόγου Λευκαδίων «Η Αγία Μαύρα» η ετήσια εκλογοαπολογιστική συνέλευση της Εταιρείας Λευκαδικών Μελετών.
12_elm21_elm
Στα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν: Λογοδοσία Δ.Σ και έγκριση πεπραγμένων, Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής, Έγκριση Απολογισμού 2014 και Προϋπολογισμού 2015, Ανακοινώσεις, καθώς και οι Αρχαιρεσίες για Δ.Σ και Ε.Ε.
9_elm
Τα ονόματα των υποψηφίων για το νέο Διοικητικό Συμβουλίο και οι σταυροί που έλαβαν έχουν ως εξής (εκλέγονται κατά σειρά οι εννέα (9) πρώτοι που πλειοψήφισαν):
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣΤΑΥΡΟΙ
Αθανάσιος Μελάς42
Πάνος Ροντογιάννης39
Δημήτριος Ροζάκης36
Κατηφόρης Κώστας33
Άγγελος Χόρτης29
Μιράντα Κουνιάκη27
Θωμάς Πατρίκιος23
Αντώνης Σολδάτος21
Σωκράτης Κακλάμάνης15
Σπύρος φρεμεντίτης13
Κρίτων Κονιδάρης13
Κώστας Σταματέλος6
Ανδρέας Λάζαρης5
γραμμη

http://www.kolivas.de/archives

Η Λευκάδα μέσα στις 20 περιοχές της Ελλάδας που «googlάρουν» περισσότερο οι τουρίστες [πίνακες]

http://lefkadapress.gr/

Ενδιαφέροντα στοιχεία παρουσίασε η Google αναφορικά με το πως «ψάχνουν» οι τουρίστες τις περιοχές της Ελλάδας που ενδιαφέρονται να επισκεφθούν.
Σύμφωνα με τα όσα παρουσιάστηκαν σε εκδήλωση για την επέκταση της πρωτοβουλίας Grow Greek Tourism Online είκοσι περιοχές από όλη την Ελλάδα είναι εκείνες που βρίσκονται στην πρώτη θέση των προτιμήσεων των τουριστών.
Αναλυτικά:
Παράλληλα οι τουρίστες κατάγονται από τις εξής χώρες:
Όπως αναφέρθηκε στην εκδήλωση το διαδίκτυο έχει διεισδύσει πλέον σημαντικά στον τομέα του τουρισμού, με το 51% των νοικοκυριών της ΕΕ να το χρησιμοποιούν για τα ταξίδια τους. Στην Ελλάδα μόνο το 10% των διεθνών τουριστικών αφίξεων προέρχεται μέσω του διαδικτύου λόγω της χαμηλής διαδικτυακής παρουσίας των ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων.
Ταυτόχρονα, ενώ οι διαδικτυακές αναζητήσεις για διακοπές στην Ελλάδα παραμένουν υψηλές κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια του έτους, περίπου το 70% των τουριστικών αφίξεων λαμβάνει χώρα τους καλοκαιρινούς μήνες, ενισχύοντας τη δυνατότητα αύξησης των αφίξεων πέραν της κύριας τουριστικής περιόδου.
Πηγή:  | iefimerida.gr