Η Παρέλαση του 55ου Διεθνούς Φεστιβάλ της Λευκάδας στο Οποίο η Ελληνοποίηση - Λευκαδοποίηση Μεγαλώνει Χρονιά με την Χρονιά - Πλούσιο Φώτο Ρεπορτάζ

- Το Σχόλιό μας   http://wwwlefkaslive.blogspot.gr



































































































Σας Παρέχουμε το Πλούσιο Φώτο Ρεπορτάζ από την Παρέλαση του 55ου Διεθνούς Φεστιβάλ της Λευκάδας στο Οποίο η Ελληνοποίηση - Λευκαδοποίηση Μεγαλώνει Χρονιά με την Χρονιά Κάτι και Σιγά - Σιγά Χάνει τον Διεθνή Χαρακτήρα του και Συρρικνώνονται οι Σκοποί της Δημιουργίας του.

Τα Διεθνή Συγκροτήματα με την Πρώτη τους Εμφάνιση Δεν Δημιούργησαν το Ανάλογο Αίσθημα Ικανοποιήσεις και Κεφιού που Προσδοκούσαμε Βάση των Ονομάτων τους με Εξαίρεση Μερικά Συγκροτήματα που με το Μπρίο και τις Εμφανίσεις τους Αποτέλεσαν την Όαση της Βραδιάς.
Βέβαια θα Περιμένουμε και τις Κανονικές Εμφανίσεις των Συγκροτημάτων για να Έχουμε Μια Ποιο Ολοκληρωμένη Εικόνα.

Οι Θεατές Λιγότεροι Εφέτος από Άλλες Χρονιές που Γίνονταν το Αδιαχώρητο την Πρώτη Κυριακή και Εκείνο που μας Προβλημάτισε Ήταν Ότι Δεν Έδιναν το Απλόχερο Χειροκρότημα τους στους Χορευτές Παρά της Φιλότιμες Προσπάθειες του Αγαπητού Αλέξη Κωστάλα, Δεν Θέλουμε να Πιστεύουμε ότι Ήταν από το Θέαμα που Παρακολουθούσαν.

Εδώ Λοιπόν Ταιριάζει το Κάθε Πέρση και Καλύτερα

Πρέπει Λοιπόν να Γίνουν Φιλότιμες Προσπάθειες των Διοργανωτών για την Αναβάθμιση του Διεθνούς Φεστιβάλ Ώστε να Προσελκύει Θεατές από Όλο των Κόσμο και να Γίνει Βίωμα όλων των Λευκαδιτών.

Φώτο Ρεπορτάζ Διονύσιος Κούρτης

http://wwwlefkaslive.blogspot.gr