επιστολή ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΠΑΤΡΑΣ <choir@polyphonikipatras.gr


με Χαρά και συκίνηση λάβαμε την πιο κάτω επιστολή από την ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΠΑΤΡΑΣ <choir@polyphonikipatras.gr ( ημερομηνία: 29 Μαΐου 2017 ) η οποία μας τιμά ιδιαίτερα και θα θέλαμε την συγκίνησή μας αυτή να την μοιραστούμε μαζί σας !
ΥΠ ΟΨΙΝ κ.κ. Προέδρων και μελών Διοικητικών Συμβουλίων Συλλόγων Κερκυραίων, Ζακυνθίων, Λευκαδίων και Ιθακησίων Πάτρας

Αξιότιμες Κυρίες, αξιότιμοι Κύριοι,

Μετά το τέλος της χθεσινής συναυλίας για την ΚΙΒΩΤΟ ΑΓΑΠΗΣ της πόλης μας, αισθανόμαστε την υποχρέωση να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ θερμά, τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων Επτανησίων Πάτρας, για την καθ' όλα τιμητική πρόσκληση που απευθύνατε στον Οργανισμό μας, προκειμένου να σας συμπαρασταθούμε καλλιτεχνικά, στον ιερό στόχο ενίσχυσης των παιδιών της ΚΙΒΩΤΟΥ.

Η πρόταση σας μας τίμησε πραγματικά ιδιαίτερα, όπως και η ζεστή σας φιλοξενία μετά τη συναυλία. Ελπίζουμε και από πλευράς μας, να ανταποκριθήκαμε κατά το δυνατόν στο αποτέλεσμα, που σαν στόχο είχε την υλοποίηση της υπέροχης σκέψης σας.

Η συνεργατικές διαδικασίες με φορείς της πόλης μας, άξιους και δημιουργικούς όπως είναι οι δικοί σας, αλλά και η συμβολή μας στο επιτελούμενο κοινωνικό έργο διαφόρων Ιδρυμάτων και λοιπών οργανώσεων, ανήκει στη φιλοσοφία της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ και την οποία προσπαθούμε να εξωτερικεύουμε κάθε φορά που μας δίδεται η δυνατότητα.

Θέλουμε να σας συγχαρούμε, όπως άλλωστε το αξίζετε.

Επιθυμούμε να σας μεταφέρουμε τις ευχαριστίες και τους χαιρετισμούς του Διοικητικού Συμβουλίου, της Καλλιτεχνικής Διεύθυνσης, των διευθυντών των τμημάτων που έλαβαν μέρος [Αρετούσα Νικολοπούλου, Γιώργος Μπουρδόπουλος, Γιώργος Αθανασακόπουλος και Σταύρος Σολωμός], αλλά και όλων των μελών των τμημάτων μας [Μικτή Χορωδία, Παιδική Χορωδία, Φιλαρμονική Ορχήστρα και Ορχηστρικό Σχήμα ''VIBRATO''].

Να έχετε υγεία με τις οικογένειες σας και όλα σας τα μέλη και ευόδωση των στόχων των Συλλόγων σας.

                                    Με την εκτίμηση μας για το Διοικητικό Συμβούλιο,


                   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΤΟΡΟΣ Δ/ντής Λυκείου

                   Ο ΚΑΛ/ΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Μο ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ

                   Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑ ΖΩΗ-ΤΣΙΡΗ