περί Υγείας «Καθαρίστε» τη δυσάρεστη οσμή με λεμόνι http://offsite.com.cy

Φυσικό Αποσμητικό

«Καθαρίστε» τη δυσάρεστη οσμή με λεμόνι

masxalesΈνα από τα πιο αποτελεσματικά, φυσικά αποσμητικά που μας έχει χαρίσει η φύση, βρίσκεται όχι πολύ μακριά, αλλά δίπλα σας, στην κουζίνα Το κιτρικό οξύ στο χυμό λεμονιού μπορεί να σκοτώσει την οσμή που προκαλούν τα βακτηρίδια. Απλά φροντίστε να μην εφαρμόσετε το χυμό λεμονιού σε πρόσφατα ξυρισμένες μασχάλες!
Κόψτε ένα λεμόνι στη μέση και τρίψτε το κάτω από τις μασχάλες σας, οι αντιβακτηριακές ιδιότητες στο λεμόνι θα σας κρατήσουν φρέσκους κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα μπουκάλι ψεκασμού, ανακατέψτε ίση ποσότητα χυμό λεμονιού και νερό και ψεκάστε κάτω από τις μασχάλες σας για να κρατήσετε το δέρμα σας φρέσκο και μυρωδάτο!
Πηγή: neadiatrofis.gr

Tέλος έτους Τα ενημερωτικά ! Γκρεγκ Μάρα

Ο άνθρωπος που αποφασίζει τι διαβάζουμε στο Facebook

greg-mara-570Πρόκειται για τον Γκρεγκ Μάρα που σύμφωνα με τους New York Times είναι ένας από τους ανθρώπους με την μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως. Ο 26χρονος ασχολείται με τον αλγόριθμο που επιλέγει τα άρθρα που έχουν δημοσιευτεί στο Facebook και αποφασίζει την τύχη τους.
Ο Γκρεγκ Μάρα έγινε γνωστός το 2012 όταν δημιούργησε ένα ψεύτικο προφίλ στο Twitter, το οποίο απέκτησε απέκτησε followers και μπορούσε και αλληλεπιδρούσε με τους χρήστες χωρίς αυτοί να γνωρίζουν ότι πρόκειται στην πραγματικότητα για ένα ρομπότ.
Αυτό τράβηξε το ενδιαφέρον του Μαρκ Ζούκεμπεργκ ο οποίος τον προσέλαβε στο Facebook και μέσα σε πολύ μικρό διάστημα έγινε επικεφαλής προϊόντων newsfeed του Facebook δηλαδή ελέγχει τον αλγόριθμο που αποφασίζει ποια άρθρα θα βρίσκονται ψηλά στην επικαιρότητα.
Αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Μάρα μπορεί να αλλάξει με ένα κλικ αυτό που βλέπουν στη σελίδα τους τα περίπου 1,3 δις μέλη του Facebook τότε οι NY Times δεν τον έβαλαν άδικα στη λίστα με τους ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο.
Κάντε Like στη σελίδα της Offsite στο Facebook

Tέλος έτους περί Υγείας !Πώς να διώξετε αποτελεσματικά κάθε μορφής πόνο

Φυσικοί Τρόποι

Θα μπορούσε ένα μήλο να θεραπεύσει την επίμονη ημικρανία; Ή ακόμα θα μπορούσαν λίγες αναμνήσεις από ένα φωτογραφικό άλμπουμ να γίνουν βάλσαμο του πόνου; Ανακαλύψτε πέντε φυσικούς τρόπους για γρήγορη ανακούφιση μακριά από παυσίπονα ή άλλων ειδών φάρμακα.
apples_1a1hscf-1a1hsec
Βρείτε φωτογραφικά άλμπουμ και περιηγηθείτε σε ευτυχισμένες στιγμές. Αναπολώντας χαρούμενες στιγμές με αγαπημένα σας άτομα πριν από κάποια σημαντική ιατρική εξέταση καταφέρνετε να ανακουφιστείτε τόσο ψυχικά όσο και σωματικά. Πρόσφατη μελέτη έδειξε πως γυναίκες που είδαν φωτογραφίες αγαπημένων τους ατόμων κατά τη διάρκεια μιας σημαντικής ιατρικής εξέτασης ανέφεραν λιγότερο πόνο σε σχέση με αυτές που κοίταξαν άψυχα αντικείμενα ή εικόνες αγνώστων. Ο λόγος; Η αγάπη που αισθάνονται για τα κοντινά τους άτομα τους βοηθά να ξεχάσουν τον πόνο και να δείξουν περισσότερη δύναμη στη δύσκολη στιγμή.
Διώξτε την ημικρανία τρώγοντας ένα μήλο. Μελέτη που έγινε από το Smell & Taste Treatment and Research Foundation στις ΗΠΑ έδειξε πώς άτομα που μύρισαν δοκιμαστικούς σωλήνες που περιείχαν μυρωδιά πράσινου μήλου κατάφεραν να μειώσουν τους πόνους της ημικρανίας. Για αυτό ακριβώς τον λόγο φάτε ένα μήλο ή ανάψτε ένα κερί με άρωμα μήλου και διώξτε φυσικά τον πονοκέφαλο.
Αφήστε τη φαντασία σας να οργιάσει… Την επόμενη φορά που θα αισθανθείτε πόνο, τότε σκεφτείτε τα καυτά βράδια με τον σύντροφό σας ή απλά φέρτε στο μυαλό σας την αγαπημένη σας… φαντασίωση. Συμμετέχοντες στην έρευνα του Johns Hopkins University στις ΗΠΑ ανέφεραν πως κατάφεραν να αντέξουν περισσότερο πόνο και αισθάνθηκαν λιγότερο άγχος όταν σκέφτηκαν μια φαντασίωση, σε σχέση με αυτούς που δεν το έπραξαν. Η φαντασία αποσπά την προσοχή από τον πόνο και βοηθά να χαλαρώσετε.
Ανακαλύψτε την πνευματική σας πλευρά. Μελέτη που έγινε από το Duke University έδειξε πως τα 35 άτομα που είχαν ρευματοειδή αρθρίτιδα και συμμετείχαν στο εν λόγω πρόγραμμα κατάφεραν να ελέγξουν τον πόνο και να αποκτήσουν θετική διάθεση, όταν αποφάσισαν να κρατούν σημειώσεις γύρω από τα επίπεδα του πόνου τους και τις στρατηγικές αντιμετώπισής του. Άλλη μελέτη φαίνεται να συνέδεσε τη διατήρηση ημερολογίου με την αρθρίτιδα και το άσθμα. Συγκεκριμένα, άτομα τα οποία αντιμετώπιζαν προβλήματα αρθρίτιδας και άσθματος φαίνεται να ελαχιστοποίησαν τις αρνητικές εκδηλώσεις των συμπτωμάτων αυτών των ασθενειών μόνο και μόνο με την καταγραφή των σκέψεων τους πάνω σε μια κόλλα χαρτί. Οι ειδικοί αναφέρουν πως με την καταγραφή των προβλημάτων ή των συναισθημάτων, ο άνθρωπος έχει την ευκαιρία να μπορέσει να τα λύσει περισσότερο ορθολογικά.
Γυμναστείτε ακούγοντας την αγαπημένη σας μουσική. Άτομα με ρευματοειδή αρθρίτιδα οφείλουν να βάλουν τη γυμναστική στη ζωή τους. Βρείτε τα αγαπημένα σας τραγούδια και αφήστε τα να σας συνοδεύσουν κατά τη διάρκεια της άσκησης. Έρευνα που έγινε στο Glasgow University έδειξε πως γυναίκες με ρευματοειδή αρθρίτιδα κατάφεραν να περπατήσουν 30% επιπλέον όταν αποφάσισαν να ακούνε μουσική. Η μουσική βοηθά το μυαλό να ξεχαστεί ώστε να καταφέρετε να γυμναστείτε περισσότερο «διώχνοντας» τον πόνο φυσικά.
Κάντε Like στη σελίδα της Insite στο Facebook

Tέλος έτους Περί Υγείας ! και ενημερωτικά ! καφεΐνη συνδέεται με πιο λεπτή μέση

Πρόσφατη Έρευνα

Απέδειξε πώς η καφεΐνη συνδέεται με πιο λεπτή μέση

Τρεις κούπες καφέ ή τσάι την ημέρα μειώνουν τον κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη, όπως υποστηρίζει μια έρευνα που έγινε σε σχεδόν 9.000 ανθρώπους.
;

Επιπλέον, η τακτική κατανάλωση καφεΐνης (μέσα από ροφήματα όπως ο καφές και το τσάι) συνδέεται και με… πιο λεπτή μέση και χαμηλότερο δείκτη μάζας σώματος, σε σχέση με τους ανθρώπους που καταναλώνουν λιγότερο από μία κούπα από οποιοδήποτε από τα δύο αυτά ροφήματα την ημέρα.
Ο καφές –όχι όμως και το τσάι- όπως αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, φαίνεται ότι συνδέεται και με τη χαμηλή αρτηριακή πίεση, χωρίς ωστόσο να είναι ξεκάθαρος ο λόγος για τον οποίο προκαλείται αυτό. Τα ευρήματα αυτά έρχονται σε αντίθεση με προηγούμενες έρευνες, οι οποίες συνέδεαν την κατανάλωση καφέ με υψηλή αρτηριακή πίεση.
Η μεγάλη περιφέρεια μέσης, ο υψηλός δείκτης μάζας σώματος και η υψηλή αρτηριακή πίεση, συμβάλλουν όλα στην εμφάνιση του μεταβολικού συνδρόμου –ένα «σύμπλεγμα» συμπτωμάτων που αυξάνουν τον κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη, καρδιακών ασθενειών και εγκεφαλικού.
Ερευνητές από το πανεπιστήμιο University College του Λονδίνου βρήκαν, ότι όσοι πίνουν καφέ ή τσάι εμφανίζουν κατά 25% λιγότερα συμπτώματα του μεταβολικού συνδρόμου, ενδεχομένως επειδή οι πολυφαινόλες που περιέχονται σε αυτά δρουν κατά των φλεγμονωδών χημικών ουσιών.
Πηγή:newsbeast.gr

Του πήρε 16 χρόνια, αλλά δείτε τι έφτιαξε! (φωτογραφίες)

Εντυπωσιακό Δημιούργημα

  

Ξεκίνησε σαν χόμπι αλλά τελικά κατέληξε εμμονή. Η κατασκευή του μεγαλύτερου μοντέλου σιδηροδρόμου από τον Μπρους Γουίλιαμς Ζακανίνο, ο οποίος κατάφερε να πραγματοποιήσει το όνειρό του, μέσα στο υπόγειο του σπιτιού του στο Φλέμινκτον του Νιού Τζέρσεϊ είναι γεγονός.

Το συγκεκριμένο εντυπωσιακό δημιούργημα, με όνομα Νόρθλαντς, χρειάστηκε 16 ολόκληρα χρόνια για να ολοκληρωθεί, και ο δημιουργός του μπορεί πλέον να υπερηφανεύεται για τα 8 μίλια διαδρομής που διασχίζουν τα 100 τρένα του, αλλά και για τις 400 γέφυρες που συμπληρώνουν την κατασκευή.
Μάλιστα, το εν λόγω σιδηροδρομικό μοντέλο κοσμούν περισσότερα από 3.000 κτίρια μινιατούρες, τα οποία βρίσκονται σε υποτιθέμενα χωριά και πόλεις, 50.000 δέντρα και γέφυρες που εκτείνονται σε μεγάλα φαράγγια.
Αυτό βέβαια που προκαλεί μεγάλη εντύπωση, όπως φαίνεται κι από τις φωτογραφίες, είναι η ρεαλιστική απόδοση της κατασκευής αλλά και το γεγονός ότι όλα είναι φτιαγμένα από το χέρι του ίδιου του ιδιοκτήτη.
Ο Μπρους δηλώνει κατενθουσιασμένος από την θερμή αποδοχή του κόσμου, ενώ σχόλια όπως «αποτελεί ένα από τα θαύματα του κόσμου» του χαρίζουν ακόμη μεγαλύτερη ικανοποίηση.
kataskevi16xronia
Ο ευτυχισμένος δημιουργός αγαπούσε από μικρό παιδί τα τρένα, αλλά όταν παντρεύτηκε του γεννήθηκε η ιδέα κατασκευής ενός τέτοιου μοντέλου. Μάλιστα, δεν δίστασε να χτίσει πέντε επιπλέον πατώματα στο σπίτι του προκειμένου να φιλοξενηθεί το λατρεμένο του δημιούργημα.
kamikazi (2)kamikazi (3)kamikazi (4) kamikazi (5) kamikazi (6) kamikazi (7) kamikazi (8) kamikazi (9) kamikazi (10) kamikazi (11) kamikazi (12) kamikazi (13) kamikazi (14)
Πηγή: beautifullife.com.cy (protothema.gr)
Κάντε Like στη σελίδα της Offsite στο Facebookhttp     ://offsite.com.cy/