Σύλλογος Λευκαδίων Μόντρεαλ "Αριστοτέλης Βαλαωρίτης"


Το Blog που άλλαξε τα δεδομένα στην ενημέρωση της Λευκάδας

my Lefkada

-------------------- 

Σύλλογος Λευκαδίων Μόντρεαλ "Αριστοτέλης Βαλαωρίτης"



Η παρουσίαση των Λευκαδίτικων Πολιτιστικών Συλλόγων συνεχίζεται από την ιστοσελίδα μας. Αυτήν την φορά ο Σύλλογος που θα παρουσιάσουμε βρίσκεται εκτός Ελλάδας…Συγκεκριμένα στο Μόντρεαλ !!!

Ο Σύλλογος Λευκαδίων Μόντρεαλ "Αριστοτέλης Βαλαωρίτης",απο τουςπαλαιότερους και πλέον ενεργούς Συλλόγους της παροικίας ιδρύθηκε το 1966. Η Λέσχη μας, στο 450 Ogilvy στο Park Extention, αποτελεί καθημερινό στέκι συμπατριωτών από όλα τα μέρη της Ελλάδας.

Ο ''Αριστοτέλης Βαλαωρίτης" συνεχίζει να προσφέρει, τόσο στους  Λευκαδίτες, με τις συχνές εκδηλώσεις του, όσο και στον παροιμιακό χώρο. Στόχος του συλλόγου είναι η αλληλοϋποστήριξη των μελών αλλά και η ταχτική επικοινωνία μεταξύ των μελών

Η Λέσχη του Συλλόγου Λευκαδίων διαθέτει Satellitε tv και γιγάντια οθόνη, και είναι ανοιχτή καθημερινά, μετά τις 5:00 μ.μ. και αρκετοί είναι οιΛευκαδίτες και μη που μαζεύονται εκεί για να δουν Ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια.

Κάθε Παρασκευή σερβίρεται ζεστό σπιτίσιο φαγητό ( 8.00μ.μ). Φιλικό περιβάλλον με την γνωστή λευκαδίτικη φιλοξενία και ζεστασιά. Τα μέλη του Συλλόγου δίνουν τα ραντεβού τους στην Λέσχη και συναντούν της παρέες τους στο όμορφο αυτό περιβάλλον..

Η αίθουσα ενοικιάζεται για εκδηλώσεις , με ειδικές τιμές για τουςΛευκαδίτες έτσι με αυτό τον τρόπο ενισχύετε οικονομικά αλλά και οιΛευκαδίτες του Μόντρεαλ μπορούν να πραγματοποιήσουν τις εκδηλώσεις τους σε ένα «δικό» τους χώρο.


Στοιχεία Επικοινωνίας Συλλόγου (κλικ εδώ) 

Ρεπορτάζ : Νίκος Καββαδάς
Φώτο : ioustini.blogspot.com

Ευχαριστούμε την κυρία Λίτσα Κατωπόδη για την πολύτιμη βοήθεια της.


2 σχόλια:


  1. Lefkadian Sociatey of Montreal
    "Aristotelis Valaoritis"

    950 Ogilvy Avenue
    Montreal Qc H3N 1P4
    Tel : 514 273 1318
    Fax : 450 973 1326
    e-mail : montreal.lefkadians@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: