Αργυρή Κατωπόδη - Βιβιάννα Βαρδή στον Σκορπιό με την Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα Την Νέα Τζάκι του Σκορπιού





















http://www.paraskhnio.gr
Δημοσιεύθηκε στις  στην Κατηγορία: Κοινωνία
Μέγεθος κειμένου:α+α-
Αικατερινα Ριμπολόβλεβα
Όχι μόνο γνωρίζει για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα, αλλά όπως φαίνεται η 25χρονη κόρη του Ρώσου κροίσου Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ μοιάζει να πατάει γερά στα πόδια της.
Λίγο μετά τον εορτασμό , στον  Σκορπιό, των γενεθλίων της η Αικατερίνα μίλησε στις δημοσιογράφους Αργυρή Κατωπόδη – Γράψα και Βιβιάννα Βαρδή – Καραγιάννη από το LefkadaPress, αποκαλύπτοντας ότι ζήτησε… χρήματα από τους καλεσμένους της, προκείμενου όπως χαρακτηριστικά ανέφερε να στηρίξει τοπικό  φιλανθρωπικό ίδρυμα.
«Ζήτησα από τους καλεσμένους μου να κάνουν δωρεά στο ίδρυμά μου. Τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για τη στήριξη ιδρυμάτων για παιδιά. Όπως το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ στη Λευκάδα, ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα για παιδιά με ειδικές ανάγκεςΓνωρίζω για την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα. Δεν είναι όλοι τόσο τυχεροί όσο είμαι εγώ και είναι πολύ σημαντικό για μένα να θυμάμαι αυτούς που είναι λιγότερο τυχεροί. Το φιλανθρωπικό αυτό ίδρυμα κάνει πολύ καλή δουλειά και η ευημερία των παιδιών είναι ένα θέμα που που με ενδιαφέρει πολύ».
Μάλιστα η 25χρονη αναφέρθηκε και στον φίλο της , τον Χρήστο που μαζί με άλλα παιδιά του ιδρύματος της έκαναν το καλύτερο δώρο, έναν πίνακα. «Για να είμαι ειλικρινής εντυπωσιάστηκα πολύ όταν πήγαμε εκεί. Με αυτό το υπέροχο αγόρι τον Χρήστο που μου προσέφερε τον πίνακα ζωγραφικής. Δεν ξέρω πώς κατάφεραν να φτιάξουν ένα τόσο άψογο πίνακα. Εντυπωσιάστηκα πολύ. Το φιλανθρωπικό αυτό ίδρυμα είναι εξαιρετικό λόγω του ότι λειτουργεί για ένα πολύ ευγενή σκοπό: τη βελτίωση της ζωής και την ευημερία π αιδιών με ειδικές ανάγκες. Και εν τέλει, είναι ένα ίδρυμα τοπικό, στην αποστολή του οποίου πιστεύω πολύ έντονα» δήλωσε  χαρακτηριστικά, η  25χρονη ιδιοκτήτρια του Σκορπιού.
kate




https://app.box.com/s/m30344ymkqbemyheyd9q



ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΒΙΒΙΑΝΝΑ ΒΑΡΔΗ .mp3 -

 File Shared from Box

app.box.com















































Δεν υπάρχουν σχόλια: