Η Εliza επισκέπτεται την Λευκάδα!

Το Γραφείο ΕΟΤ Βελγίου, στην προσπάθειά του να αναδείξει στο βελγικό κοινό λιγότερο δημοφιλείς Ελληνικούς προορισμούς, διοργάνωσε παρουσίαση της Λευκάδας σε δημοσιογραφικό κοινό, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Λευκάδας και τον ολλανδικό T/O Sunweb. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Ελληνικό Σπίτι της Ελληνικής Κοινότητας στην Αμβέρσα, στις 25/4/2013.
Βρυξελλες-2
Σκοπός της παρουσίασης ήταν η ανάδειξη της Λευκάδας ως τουριστικός αυθεντικός προορισμός, προβάλλοντας τις εναλλακτικές δράσεις που προσφέρει στον επισκέπτη, εκτός από τις πανέμορφες παραλίες του νησιού όπως το Πόρτο Κατσίκι.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Αμβέρσα σε συνεργασία με το ειδικό πρόγραμμα του Τ/Ο Eliza was here. Η φιλοσοφία του προγράμματος αυτού είναι ο επισκέπτης να ζήσει τη δική του προσωπική εμπειρία και το ταξίδι του να έχει αυθεντικό χαρακτήρα, μια πρωτοποριακή ιδέα που αντιτίθεται στο μαζικό τουρισμό.
Βρυξελλες-11
«Η Λευκάδα είναι η ιδανική πρόταση για το Eliza was here που για πρώτη χρονιά παρουσιάζεται στη βελγική αγορά» τόνισε η Sofie Callewaert, Διευθύντρια Marketing του Τ/Ο Sunweb. Την εκδήλωση, όπου έγινε και γευσιγνωσία τοπικών προϊόντων και κρασιών, ενισχύοντας την προβολή της τοπικής κουζίνας του νησιού, στήριξε με την παρουσία του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σωτήρης Σκιαδαρέσης.
Bryjellew-3
Το πάντρεμα του προορισμού και του Τour Operator, που δέχεται κρατήσεις αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου, ήταν πρωτοβουλία του Γραφείου ΕΟΤ Βελγίου. «Το πρόγραμμα Eliza was here προτάσσει την αυθεντικότητα των προορισμών, έτσι θελήσαμε η παρουσίαση της Λευκάδας στην φλαμανδόφωνη αγορά, που έχει υψηλό εισοδηματικό προφίλ και αναζητά την διαφοροποίηση του προϊόντος, να προβάλει την μοναδικότητα των ελληνικών νησιών, ακολουθώντας την τάση της αγοράς» σημείωσε η Διευθύντρια του Γραφείου ΕΟΤ Κάτων Χωρών, κα Ελένη Σκαρβέλη.
Στο τέλος της εκδήλωσης, όλοι οι δημοσιογράφοι έλαβαν δώρο ένα κουτί με τοπικά προϊόντα από την Λευκάδα.
Πηγή: now24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: